Scholen, verenigingen en organisaties kunnen mij inhuren om activiteiten te laten verzorgen. Dit kan op veel verschillende gebieden zijn!

Elke activiteit moet een feestje zijn!

Mijn ervaringen in het werkveld

Als gediplomeerde CIOS Buurtsportcoach met uitgebreide ervaring heb ik mijn passie voor sport en ontwikkeling van kinderen uitgebouwd in diverse functies. Mijn betrokkenheid strekt zich uit tot verschillende organisaties, waaronder Stichting Spotlights, waar ik als vrijwilliger actief ben en gratis sportactiviteiten voor kinderen organiseer.

Bij AsUgo ben ik betrokken bij het organiseren van wandeltochten door heel Nederland, terwijl ik in Wargea, bij U.D.I, werk als gymnastiektrainer na het afronden van de Trainer-coach 3, fundamentfase opleiding.

Ook geef ik sinds februari 2024 freerun-training bij G.V. Hercules. Met als doelstelling de kinderen leuke moves te leren op het gebied van freerunning.

Het stimuleren van motorische ontwikkeling bij kinderen is iets waar ik veel plezier uit haal. Ik geef daarom ook met veel plezier peutergym bij SKF Grou, waar we elke week samen een half uurtje bewegen en ik getuige ben van hun groei en ontwikkeling.

Mijn ervaring als gymdocent op basisschool CBS Nijdjip heeft mijn passie voor het bedenken van stimulerende gymlessen alleen maar vergroot. Mijn voorkeur ligt bij groepen 3 tot en met 8 vanwege de uitdaging die deze leeftijdsgroep met zich meebrengt.

Tijdens de zomerperiodes heb ik gewerkt bij bedrijven die evenementen organiseren, variërend van schoolkampen tot personeelsuitjes en vrijgezellenfeestjes. Bij Outdoor Veldboom & Ottenhome Heeg events begeleid ik verschillende activiteiten zoals kanoën, Expeditie Robinson, High Landgames, Suppen, Bubble-voetbal en Boogschieten.

Daarnaast organiseer ik ook mijn eigen activiteiten, voornamelijk naschoolse activiteiten en evenementen gericht op gezinnen. Mijn diversiteit aan ervaringen heeft mijn enthousiasme voor het ontwikkelen en aanbieden van gevarieerde sportactiviteiten en evenementen alleen maar versterkt.

Reviews

Stichting Spotlights

AsUgo Wandeltochten

U.D.I Gymnastiek Vereniging

SKF Grou

Stichting Spotlights

Stichting Spotlights

G.V. Hercules

Interesse in een sportdocent op uw locatie?

Neem contact met mij op!