Hierbij een spel overzicht met alle komende naschoolse activiteiten

Allesbal

Klik voor meer info

Allesbal

Doel van het spel: Allesbal is een balspel waarbij het doel is om de bal in het goal van de tegenstander te krijgen. Het team dat als eerste scoort bij de tegenpartij scoort punten. De sporten die bij dit spel horen zijn, hockey, basketbal, voetbal, tijgerbal, trefbal, korfbal.
Spelregels: Het team met de meeste punten aan het einde van de speeltijd wint.

Minigames

Klik voor meer info

Minigames

Doel van het spel: Minigames is een verzameling van korte, diverse spellen met verschillende doelen en uitdagingen. Het algemene doel is om plezier te hebben en punten te verdienen door de verschillende minispellen succesvol te voltooien.
Spelregels:
Elke minigame heeft zijn eigen specifieke regels en doelen. Spelers gaan van het ene spel naar het andere, waarbij ze punten verzamelen. Degene met de hoogste totaalscore wint het spel.

Digitale Spellen

Klik voor meer info

Digitale Spellen

Doel van het spel: Bij deze activiteit gaan we digitale spellen/ bewegingen
op groot scherm zo nauwkeurig mogelijk na te bootsen om dansjes te leren.
Spelregels: Spelers volgen de bewegingen op het scherm en proberen de bewegingen van de activiteit te imiteren.

Wie is de Mol

Klik voor meer info

Wie is de Mol

Doel van het spel: Wie is de Mol? is een strategisch spel waarbij deelnemers moeten samenwerken om opdrachten succesvol uit te voeren. Echter, één persoon (de Mol) saboteert stiekem de opdrachten.
Spelregels: Deelnemers proberen geld te verdienen door opdrachten te voltooien. Tegelijkertijd probeert de Mol de voortgang te belemmeren zonder ontdekt te worden. Aan het einde van het spel moeten de deelnemers raden wie de Mol is.

Voetbal Spellen

Klik voor meer info

Voetbal Spellen

Doel van het spel: Voetbalspellen zijn korte, diverse spellen met verschillende voetbal spelletjes. Het algemene doel is om plezier te hebben en verschillende voetbal spelletjes te spelen.
Spelregels: Teams van spelers proberen de bal te passen, dribbelen en schieten om doelpunten te maken. De bedoeling is om verschillende voetbal spelletjes te leren.

Expediditie Robinson

Klik voor meer info

Bubble Voetbal

Doel van het spel: Expeditie Robinson is een overlevingsspel waarbij deelnemers uitdagende fysieke proeven moeten doorstaan om te overleven op een locatie (gymzaal)
Spelregels: Deelnemers moeten samenwerken om door de proeven te komen. Ben je al snel klaar met je proef ga dan snel door om het uiteindelijk als eerste het finish spel te kunnen spelen.

Smashbal

Klik voor meer info

Smash

Doel van het spel: Smashbal is een teamsport waarbij het doel is om de bal met over te spelen en de laatste bal in het goal te smashen om te scoren
Spelregels: De deelnemers moeten overgooien of oversmashen naar het goal van de tegenpartij en proberen te scoren. Het team met de meeste punten heeft gewonnen.

Chagrijnenspel/De vloer is Lava

Klik voor meer info

Chagrijnenspel/De vloer is Lava

Doel van het spel: Chagrijnenspel is een humoristisch spel waarbij spelers uitdagende opdrachten moeten uitvoeren om zonder de vloer aan te raken met je team naar de overkant te komen.
Spelregels: De deelnemers krijgen 3 a 4 hoepels waarmee ze naar de overkant moeten en de obstakels moeten behalen zonder de vloer aan te mogen raken. Het team dat als eerste op de overkant is heeft gewonnen.

Ontwikkel je eigen gymles en speel het

Klik voor meer info

Ontwikkel je eigen gymles en speel het

Doel van het spel: Dit is meer een activiteit waarbij deelnemers samenwerken om hun eigen gymles te creëren en vervolgens de bedachte spellen te spelen.
Spelregels: Deelnemers brainstormen over verschillende sport- en bewegingsactiviteiten, stellen regels op en organiseren een eigen spel. Iedereen neemt deel aan elkaars gecreëerde gymles, waarbij het plezier van de bedachte spellen centraal staat.

Enthousiast geworden en wil je meedoen?

Schrijf je dan nu in!